OM OSS

Bergen Bibelskole er en ettårig disippeltrening som utruster kristne til tjeneste for Gud i eget liv, familien, menigheten og samfunnet. Gjennom undervisning, trening og veiledning vil vi gi deg et fundament å bygge videre på. Målet er livslang etterfølgelse av Jesus Kristus.

Hvem er vi?

Bergen Bibelskole ligger i Bergen og er drevet av Kristent Nettverk, i tett samarbeid med menigheten Kristent Fellesskap Bergen. Skolen ledes av rektor Runar Gjertsen, sammen med en solid stab og et nettverk av ledere står han for det daglige arbeidet ved skolen. Mange av lærerne og lederne du møter ved Bergen Bibelskole arbeider sammen i Kristent Nettverk, i tillegg har vi besøk av lærere fra forskjellige sammenhenger.

Bakgrunn og historie

Bergen Bibelskole ble startet i 1990 med Noralv Askeland og Erling Thu som initiativtagere, skolen ble en offentlig godkjent bibelskole samme år. Ønsket var å utruste kristne ledere og menighetsarbeidere. Selv om mye på skolen har forandret seg siden 1990 drives skolen fremdeles etter de samme målbeskrivelsene: Å utruste mennesker til tjeneste for Gud i eget liv og familie, i menigheter og i samfunnet for øvrig.

Vinteren 2014 markerer en ny fase for Bergen Bibelskole. Da fikk skolen godkjent et nytt tilbud som blant annet gir mulighet for et 8 uker misjonsopphold på Filippinene. Bergen Bibelskole vil fortsatt være i utvikling i årene som kommer, samtidig vil vi alltid være tro mot skolens opphav og intensjon: Å utruste mennesker til tjeneste for Gud.

 

Verden blir ikke den samme